Waterleau Metaalconstructies

Waterleau metaalconstructies is een onderdeel van de Waterleau Group. Waterleau metaalconstructies is het vroegere Schepens Air & Solids en kan terugblikken op 100 jaar vakmanschap in industriële RVS en staal constructies, tanken- en apparatenbouw. We zijn gespecialiseerd in maatwerk in inox, staal of aluminium en beschikken over referenties in zowat alle industriële sectoren.

Over de workshop

Weinig metaalconstructiebedrijven kunnen een visitekaartje van 100 jaar vakmanschap voorleggen. Reeds een eeuw lang combineren we ontwerp, engineering en metaalbewerking voor de voedingsmiddelen industrie, de chemische en petrochemische industrie en de textielindustrie. Talrijk zijn ook onze referenties in de particuliere en bouwsector.

Read more

Metaalconstructies

Ons atelier biedt totaaloplossingen in het ontwerp, de constructie, de montage en het onderhoud van al uw staal, inox en aluminiumconstructies.

Hiervoor kunnen we alle mechanische, hydraulische en electrische aandrijfsystemen in ons eigen atelier volledig worden geïntegreerd.

Onze naverkoop en onderhoudsdiensten maken het u mogelijk om geconcentreerd te blijven op de produktie, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om onderhoud of reparaties.

Read more

Vakmanschap

Wij investeren permanent in een performant en modern productie-apparaat. Onze specialisten worden voortdurend bijgeschoold in de modernste productie technieken. Op veiligheid sluiten wij geen compromissen. Veiligheid is een essentieel onderdeel van onze werkwijze. Ons atelier van meer dan 6500 m² beschikt over een modern machinepark, competente mensen alsook over de ruimte die de productie van grotere installaties in-huis mogelijk maakt.

Read more
© Waterleau T +32 16 65 06 57